aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπέκτησε Μουσιή, Κουμάση, Θεοδούλου και Κωνσταντίνου, ανανέωσε ο Χάτζιαρος

Απέκτησε Μουσιή, Κουμάση, Θεοδούλου και Κωνσταντίνου, ανανέωσε ο Χάτζιαρος

Σπουδαίες μετεγγραφές και μια ανανέωση συμβολαίου μεγάλης σημασίας, που ενισχύουν σημαντικά την άμυνα της ομάδας, ανακοίνωσε ο Αχρυώνας Λιοπετρίου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Λιοπετρίου έχει συμφωνήσει με τον σπουδαίο έμπειρο αμυντικό Αντώνη Μούσιη που τα τελευταία χρόνια είχε γεμάτες χρονιές σε ομάδες Β’ Κατηγορίας ενώ την ίδια ώρα έχει δώσει τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας της με τον σκληροτράχηλο αμυντικό Πέτρο Χάτζιαρο που βρίσκεται στην ομάδα από τον περασμένο Γενάρη και που η παρουσία του βοήθησε πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η εμπειρία, η ποιότητα και η προσωπικότητα του Μούσιη και του Χάτζιαρου θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Πανίκου Κοσμά, η οποία με πολύ ποιοτικές και προσεγμένες κινήσεις έχει συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της για τη νέα χρονιά.

«Καλωσορίζουμε τον Πέτρο και τον Αντώνη στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Στην πρώτη φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας Αντώνης Μούσιης υπογράφει το συμβόλαιό του δίπλα από τον προπονητή του Πανίκο Κοσμά», τονίζεται

Επίσης, ο Αχυρώνας Λιοπετρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαννέτου Κουμάση. Ο ταλαντούχους πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λιοπετρίου στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία και τη διετία 2015-17.

Με παραστάσεις από την Β΄ Κατηγορία όπου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και με βάση την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, η μετεγγραφή του Ζάνου ενδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Πανίκου Κοσμά, στην οποία υπάρχει ενθουσιασμός από τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει σε ότι αφορά τον προγραμματισμό. «Καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Αχυρώνα τον Ζάνο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οι ανακοινώσεις δεν σταματάνε εδώ. Τη φανέλα του Αχυρώνα θα φοράνε και οι Θεόδουλος Θεοδούλου και Τιμόθεος Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Πανίκου Κοσμά έχει συμφωνήσει με τον 27χρονο αμυντικό μέσο Θεοδούλου που τα τελευταία τρία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και ένας από τους αρχηγούς του Ονήσιλου Σωτήρας. Παλιός γνώριμος ο Θεόδουλος αφού και την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και πάλι με τα χρώματα του Αχυρώνα. Με την ομάδα του Λιοπετρίου έχει συμφωνήσει κι ο 24χρονος ακραίος επιθετικός Κωνσταντίνου ο οποίος μετά την πλήρη αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Η ποιότητα των δύο ποδοσφαιριστών θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Λιοπετρίου, η οποία με αργές αλλά σταθερές κινήσεις συμπληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ της για τη νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ