aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπέκτησε Κόλαρ, επέστρεψαν Φωτίου και Κοτζιάς

Απέκτησε Κόλαρ, επέστρεψαν Φωτίου και Κοτζιάς

Σε δύο μετεγγραφές προέβη για την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, η οποία απέκτησε τους Πάτρικ Ρόμπνικ και Λοΐζο Φωτίου.

Μετά από αίτημα της ΕΝΑΔ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Αυστρίας το πιστοποιητικό του Σλοβένου αμυντικού Πάτρικ Κόλαρ Ρόμπνικ (31/01/1998). Επίσης η ΕΝΑΔ απέκτησε τον Λοΐζο Φωτίου (12/10/2001) και τον Θεόδωρο Κοτζιά.

Η ανακοίνωση για τον Φωτίου

Το Δ.Σ. τους Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του 18χρονου ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή Λοίζου Φωτίου. Ο Λοίζος, προερχόμενος από την Νότια Αφρική, ξεκίνησε την καριέρα στην Κύπρο του ως ποδοσφαιριστής, από την ομάδα μας, όπου εγγράφηκε τον Οκτώβριο του 2016 (ποδοσφαιρική περίοδος 2016/2017). Σε ηλικία μόλις 15 χρονών αγωνίστηκε τόσο στην ομάδα νέων Κ21 όσο και στην ομάδα ανδρών του Σωματείου μας.

Τον Ιούνιο του 2017 μεταγράφηκε στο ΑΠΟΕΛ όπου υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας παίδων Κ17 (ποδοσφαιρική περίοδος 2017/2018) και νέων Κ19 (ποδοσφαιρική περίοδος 2018/2019) του ΑΠΟΕΛ. Τον Ιούνιο της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020 μεταγράφηκε από το ΑΠΟΕΛ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ όπου μέχρι και τον Δεκέμβριο ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νέων Κ19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενώ μετείχε και στις προπονήσεις της ομάδας αντρών. Η απόκτηση του Λοίζου αποτελεί επιτυχία για την ομάδα μας τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Η ανακοίνωση για Κοτζιά

Το Δ.Σ. τους Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του 28χρονου ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Κοτζιά. Ο Θεόδωρος ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Σωματείου μας, όπου παρέμεινε μέχρι τα 22 του. Έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες, επιστρέφει στην ΕΝ.Α.Δ. για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας κατά τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ