aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπαρέσκεια για τις ζημιές οπαδών της Ομόνοιας 29ής Μαΐου (εικόνες)

Απαρέσκεια για τις ζημιές οπαδών της Ομόνοιας 29ής Μαΐου (εικόνες)

Την απαρέσκεια του για τις καταστροφές που προκάλεσαν στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας χθες το βράδυ, οπαδοί της Ομόνοιας 29ής Μαΐου, εκφράζει σε ανακοίνωση του στην σελίδα του στο Facebook o Δήμος Λευκωσίας. Σήμερα από το πρώτο φως της μέρας, υπάλληλοι του Δήμου προχώρησαν σε αποκατάσταση των ζημιών.

Αναρωτιέται επίσης για την μη επαρκή αστυνόμευση της περιοχής, σημειώνοντας πως η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη για την μεγάλη έκταση που θα λάμβαναν οι πανηγυρισμοί των οπαδών.

«Η Πλατεία Ελευθερίας, ένα έργο που μόλις ολοκληρώθηκε, αγκαλιάστηκε από τους πολίτες της Λευκωσίας ως χώρος περίπατου και χαλάρωσης. Με την πρώτη ευκαιρία μερίδα συμπολιτών μας δεν σεβάστηκε και προχώρησε σε ζημιές αυτής της δημόσιας περιουσίας η αποκατάσταση των οποίων θα στοιχίσει στο Δήμο και κατ’ επέκταση στους πολίτες αρκετές χιλιάδες ευρώ», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος, συμπληρώνοντας πως, «Μας χαροποιεί και εμάς όταν αθλητικά σωματεία της Λευκωσίας διακρίνονται αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η διάκριση και η επιτυχία πρέπει να συνοδεύονται με καταστροφή περιουσίας της πόλης μας.»

Καταληκτικά ο Δήμος αναφέρει πως «είμαστε όλοι Λευκωσιάτες που αγαπούν την πόλη τους. Η πρώτη όμως έμπρακτη ένδειξη αυτής της αγάπης είναι ο σεβασμός. Οι χθεσινοί βανδαλισμοί κάθε άλλο παρά σεβασμό καταδεικνύουν».

Να σημειώσουμε πως σήμερα από το πρώτο φως της μέρας, υπάλληλοι του Δήμου προχώρησαν σε αποκατάσταση των ζημιών και καθαριότητες στην Πλατεία και στην γύρω περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ