aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνανέωσε με Τζιωνή και Παντζιαρά

Ανανέωσε με Τζιωνή και Παντζιαρά

Την συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τζιωνή (αριστερά στη φωτό κάτω) και τον Ανδρέα Παντζιαρά (αριστερά στην κεντρική φωτό) ανακοίνωσε ο Εθνικός Λατσιών.

Η ανακοίνωση για Παντζιαρά: «Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παντζιαρά για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Ανδρέας είναι σημαντικότατο μέλος της οικογένειας του Εθνικού εδώ και αρκετά χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζει μαζί μας. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα χρώματα του Εθνικού!».

Η ανακοίνωση για τον Τζιωνή: «Το Δ.Σ. του Εθνικού Λατσιών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τζιωνή για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με επιτυχία στην ανδρική μας ομάδα πετυχαίνοντας 5 τέρματα καθώς και στην ομάδα Νέων, πετυχαίνονται 12 τέρματα σε 7 μόνο συμμετοχές. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης συνεχίζει μαζί μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και πολλά τέρματα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ