aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνανέωσε με Καλλικά και Κωνσταντίνου

Ανανέωσε με Καλλικά και Κωνσταντίνου

Η ΜΕΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της με τους Βαγγέλη Καλλικά και Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση:

«Εγκαινιάζουμε σήμερα τον κύκλο ανακοινώσεων για το ρόστερ της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου όπου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας. Αρχή κάνουμε με τους δύο από τους τρεις αρχηγούς της ομάδας μας οι οποίοι βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας τα περισσότερα χρόνια από όλους τους υπόλοιπους.

Βαγγέλης Καλλικάς: Ο Βαγγέλης συνεχίζει στην ομάδα για 19η συνεχόμενη χρονιά και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του σωματείου μας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και είναι εδώ και χρόνια το “πολυεργαλείο” της ομάδας.

Κωσταντίνος Κωνσταντίνου: Ο Κώτσιος όπως τον αποκαλούμε χαιδευτικά θα αγωνιστεί για 8η χρονιά (6η συνεχόμενη) με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και είναι για χρόνια ο “βράχος” της ομάδας μας στον νευραλγικό χώρο της μεσο-αμυντικής γραμμής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ