aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνανέωσαν 13, έφυγαν τέσσερις και αποκτήθηκαν Γραμματικόπουλος-Κατσιάμης

Ανανέωσαν 13, έφυγαν τέσσερις και αποκτήθηκαν Γραμματικόπουλος-Κατσιάμης

Στα πλαίσια του προγραμματισμού για την νέα σεζόν, η Ελπίδα Αστρομερίτη ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.

➡️ Τερματοφύλακες: Αλεξ Καραϊσκάκης, Μιχάλης Παπαχαραλάμπους.
➡️ Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Αυλωνίτης, Μενέλαος Λοΐζου, Σόλωνας Κύπρου, Ραφαήλ Μαυρομιχάλης.
➡️ Μέσοι: Παναγιώτης Σιονής, Στέφανος Πολυκάρπου, Τζορτς Οχένεμπενγκ.
➡️ Επιθετικοί: Κωνσταντίνος Σάββα, Ηλίας Αβραάμ, Θεόδωρος Παπανικολάου, Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές Λοΐζος Παναγή και Άντερσον Ντάρκβα και όπως αναφέρεται «τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ποδοσφαιρική τους καριέρα. Επίσης λόγω σπουδών στο εξωτερικό αποχωρούν ο Ορέστης Λειβαδιώτης και Παναγιώτης Ανδρέου και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας!».

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και οι συζητήσεις με το υφιστάμενο ρόστερ θα ολοκληρωθούν σύντομα. Επίσης ανακοινώθηκαν οι πρώτες μετεγγραφές της ομάδας.

Ο ένας είναι ο Γεώργιος Γραμματικόπουλος: «Το Σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη πρώτη μεταγραφή της φετινής χρονιάς, η όποια ειναι η απόκτηση του 31χρόνου επιθετικού Γεώργιου Γραμματικόπουλου. Ο Έλληνας επιθετικός τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του νησιού μας όπως ΑΣΙΛ, ΑΕΖ, Διγενή Μορφου, Εθνικού Άσσιας, Διγενή Ορόκλινης και πέρσι Χαλκάνωρα Ιδαλίου και πιστεύουμε ότι με την εμπειρία και τη δυναμικότητα που έχει θα δώσει αυτό που χρειάζεται η ομάδα Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε να κάνει μια υγιή χρονιά και να σκοράρει αρκετά γκολ με το αστέρι στο στήθος!».

Ο άλλος είναι ο Ιωάννης Κατσιάμης: «Το Σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 2η μεταγραφή για τη νέα σεζόν, η οποία είναι η απόκτηση του 25 χρόνου μέσου Ιωάννη Κατσιάμη! Μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής παρουσίας στη ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ο Ιωάννης επιστρέφει σε γνώριμα λιμέρια κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού ξέρουμε τη ποδοσφαιρική του αξία αλλά και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Καλωσορίζουμε τον Ι. Κατσιάμη πίσω στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά με το αστέρι στο στήθος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ