aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωσε τεχνικό τιμ, 15 ανανεώσεις και 5 αποχωρήσεις

Ανακοίνωσε τεχνικό τιμ, 15 ανανεώσεις και 5 αποχωρήσεις

Η Εληά Λυθροδόντα ανακοίνωσε το προπονητικό της τιμ για τη νέα σεζόν. Προπονητής συνεχίζει ο Μάριος Κυριάκου ο οποίος ανέβασε την ομάδα στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ και στην περσινή σεζόν στην Γ’ κατηγορία.

Βοηθός προπονητή θα είναι ο Ξένιος Ζαβρός, γυμαστής ο Γιώργος Λεωνίδου και φροντιστής ο Φίλιππος Κυριάκου. Στην εφορία ποδοσφαίρου θα βρίσκονται οι Χριστόφορος Κύλινδρος και Χριστόφορος Χαρίτου.

Στην ομάδα ανανέωσαν και συνεχίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Χαράλαμπος Δημητρίου, Νικόλας Ορφανίδης, Αλέξανδρος Λαγός, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιώργος Γεωργίου, Μιχάλη Κωνσταντινίδης, Χρίστος Χρίστου, Αντώνη Χαραλάμπους, Χρυσόστομος Ανδρέου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Αντώνη Παπαπαρασκευά, Ραφαήλ Κασιά, Κυριάκος Βασιλείου, Γιώργος Γεωργίου, και Κωσταντίνος Μηνά. Επισης στην ομάδα επέστρεψε ο Γιώργος Φιλοκύπρου.

Απο την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Βαλεντίνος Ανδρέου, Ανδρέας Κυριάκου, Μάριος Κουτούρης, Σπύρος Μιχαήλ και Αντώνης Κότροφος τους οποίους η Εληά ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια. Όσον αφορά στις ακαδημίες, προπονητής της Κ19 θα ειναι ο Μάριος Ανδρέου με έφορο τον Χρίστο Χατζηχριστοδούλου και φροντιστή τον Σάββα Σάββα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ