aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωσε Στουππή η Ομόνοια 29ης Μαΐου, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός

Ανακοίνωσε Στουππή η Ομόνοια 29ης Μαΐου, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός

Ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ιωάννη Στουππή η Ομόνοια 29ης Μαΐου. Μετά από τις δύο απρόοπτες αποχωρήσεις και τις δύο νέες μεταγραφές, το ρόστερ της ομάδας για την νέα χρονιά έχει κλείσει.

Αναλυτικά: «Το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση 23χρονου μεσοεπιθετικού Ιωάννη Στουππή. Ο Ιωάννης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία και συγκεκριμένα στις Ακαδημίες του Rochdale και Altrincham όπου ήταν μέλος τους για 9 χρόνια, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε 18 φορές και σημείωσε 3 γκολ με τα χρώματα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το τριφύλλι στο στήθος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ μπροστά σε αυτόν τον Λαό ο οποίος είναι ο 12ος μας παίκτης. Είμαι αισιόδοξος ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της», δήλωσε ο παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ