aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακοίνωσε Γιασμίν, Γεωργίου και Ιωάννου, συνεχίζει ο Κανέτης

Ανακοίνωσε Γιασμίν, Γεωργίου και Ιωάννου, συνεχίζει ο Κανέτης

Η Αμαθούς Αγ. Τύχωνα ενημερώνει για τρεις μετεγγραφές και μία ανανέωση. Αποκτήθηκαν ο Αδάμος Γιασμίν, ο Ραφαήλ Γεωργίου, ο Λύσανδρος Ιωάννου, ενώ ανανέωσε ο Θεόδωρος Κανέτη.

Αναλυτικά:

Ακόμη μια τετραπλή, αυτή την φορά, επιτυχία από το Σωματείο μας. Ακόμα τέσσερις παίχτες υπέγραψαν σήμερα με την ομάδα μας, τρεις μετεγγραφές και μια ανανέωση συμβολαίου. Αρχίζοντας με την πρώτη μετεγγραφή, τον Ραφαήλ Γεωργίου 20 χρονών που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Ραφαήλ αγωνίστηκε στην ΑΕΖ και 6 χρόνια στον Άρη Λεμεσού.

Δεύτερη μετεγγραφή ο Αδάμος Γιασμίν 20 χρονών αριστερό μπακ. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΖ Ζακακίου και στην συνέχεια κατέληξε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, με 7 συμμετοχές ως αλλαγή.

Τρίτη μετεγγραφή είναι ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Λύσανδρος Ιωάννου.Ο Λύσανδρος αγωνίζεται και στην θέση του μεσοεπιθετικού. Ο 24χρονος ξεκίνησε από την ακαδημία του Απόλλωνα και στην συνέχεια αγωνίστηκε στους U21 της Καρμιώτισσας και είχε και 3 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα στη Β’ Κατηγορία κατηγορία. Η επόμενη ομάδα του ήταν η AΠEA Ακρωτηρίου.

Ο Θεόδωρος Κανέτης ανανέωσε και θα παραμένει στο ρόστερ της ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο Θεόδωρος αγωνίζεται ως αμυντικός.

Η Διοίκηση της ομάδας μας εύχεται καλή τύχη και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές».

Γεωργίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με αυτή την ομάδα φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή, όσο και το συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να πετυχούμε όλοι μαζί τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Γιασμίν: «Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία μου με την Άμαθους Άγιου Τύχωνα . Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του κυρίου Τράττου».

Ιωάννου: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα στην Φετινή Σεζόν. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εγώ από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με σκληρή δουλεία και αγωνιστικότητα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον προπονητή Στέλιο Τράττο και την Διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν».

Κανέτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα έχει νέο φιλόδοξο προπονητή και νέους ανθρώπους στην διοίκηση με στόχους. Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για την νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ