aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑνακατατάξεις μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής

Ανακατατάξεις μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής

Με το νικηφόρο 3-1 του Εθνικού Άσσιας επί του Χαλκάνορα στο Μακάρειο Στάδιο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Ο απολογισμός της επέφερε ανακατατάξεις και μετά από αρκετές αγωνιστικές επικεφαλής του Πρωταθλήματος με 35 βαθμούς είναι η ΠΑΕΕΚ, που επικράτησε με 5-2 του Αχυρώνα και έτσι σταμάτησε και το αήττητο σερί της ομάδας του Λιοπετρίου.

Ο Κούρης Ερήμης συμπλήρωσε δεκατρείς αγώνες χωρίς ήττα και με το 2-1 σε βάρος του ΑΠΟΝΑ έφτασε τον Αχυρώνα στους 33 βαθμούς. Σημειώνεται ότι το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι Αχυρώνας – Κούρης, ενώ η ΠΑΕΕΚ θα φιλοξενήσει την ΕΝΑΔ.

Ο Χαλκάνορας μετά την ήττα του από τον Εθνικό Άσσιας έμεινε στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς και τον πλησίασε η ΜΕΑΠ στους 26 βαθμούς, ενώ τον ίδιο απολογισμό έχει και η Ελπίδα Αστρομερίτη.

Στην κάτω ζώνη μετά τη νίκη του ο Εθνικός Άσσιας πραγματοποίησε βαθμολογικό άλμα (16 βαθμοί) και ξεπέρασε τον Κορμακίτη (13) αλλά και την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα (15).

Ο Μασίνουα με τα τρία τέρματα που πέτυχε στο 5-2 της ΠΑΕΕΚ επί του Αχυρώνα έφτασε στα 14 τέρματα πλησίασε στο ένα γκολ τον Ανδρέα Πιταρά (Χαλκάνορας) που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ.

Στα δεκατρία τέρματα βρίσκεται ο Νικόλας Πέππος (ΜΕΑΠ) και στα εννέα τέρματα ο Ανδρέας Χριστοδούλου (ΠΟ Ορμήδειας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ