aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑν ισχύει, είναι όντως λυπηρό…

Αν ισχύει, είναι όντως λυπηρό…

«Με κάθε καλή διάθεση εμείς προτείναμε πέραν των 10 ονομασιών οι οποίες όμως απορρίφθηκαν και μάλιστα σε μία εκ των επιστολών των αρμοδίων αρχών τέθηκε θέμα για το τριφύλλι, το πράσινο, το λαϊκό και μας πρότειναν γεωγραφικό προσδιορισμό κάτι που θεωρήσαμε απαράδεκτο. Δεν αποδεχτήκαμε καμία αλλαγή στο τριφύλλι, στο χρώμα ούτε και στο λαϊκό που υπάρχει στο όνομα μας και εννοείται και κανένα γεωγραφικό προσδιορισμό. Θέλουμε να συγχαρούμε τους νομικούς μας που έδωσαν την άνιση μάχη με ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κάποιων».

Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου (τέως Ομόνοια 1948). Αν όντως ισχύουν στο εκατό τοις εκατό τα πιο πάνω, στον 21ο αιώνα, σχετικά με το λογότυπο, το χρώμα και τον γεωγραφικό προσδιορισμό, είναι όντως απαράδεκτο, σε ένα κυπριακό νομικό σύστημα με σάπιες βάσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικά θέματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ