aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΆλμα από το ερασιτεχνικό στην Γ' κατηγορία

Άλμα από το ερασιτεχνικό στην Γ’ κατηγορία

Κάνει το άλμα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Γ’ ο Αλέξης Αυλωνίτης αφού από την ΑΕΛ Λακατάμιας πήρε μεταγραφή στην Ελπίδα Αστρομερίτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ιστορική και συνάμα συγκινητική μέρα για το σωματείο μας. Ο Αλέξανδρος μας, το 18χρονο ταλέντο της ομάδας μας κατάφερε με την αξία του αλλά και με την δική μας βοήθεια να διακριθεί στο πρωτάθλημα μας αναγκάζοντας έτσι αρκετές ομάδες να τον διεκδικήσουν. Καλύτερη πρόταση ήταν αυτή της Ελπίδας Αστρομερίτη η οποία αγωνίζεται στην 3η Κατηγορία της ΚΟΠ και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην 2η κατηγορία αφού βρίσκεται μόνο 1 βαθμό πίσω από την θέση που δίνει το εισιτηριο της ανόδου.

Αν και τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα μιας και ο Αλεξ αναστάτωνε τις άμυνες όλων των αντιπάλων, ωστόσο μέσα μας κυριεύει το συναίσθημα της περηφάνιας αφού συμβάλαμε σε αυτή την τεράστια επιτυχία ενός νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Καλή συνέχεια γίγαντα, να θυμάσαι οτι η οικογένεια της ΑΕΛ θα σε στηρίζει πάντοτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ