aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ακόμα μια λύση για τον προπονητή…»

«Ακόμα μια λύση για τον προπονητή…»

Aναφορά στο σημερινό ματς με τον Διγενή Μόρφου κάνει η διοίκηση της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, τονίζοντας πως οι παίκτες θα δώσουν το εκατό τοις εκατό για να κερδίσουν.

Αναλυτικά:

«Στο γήπεδο μας κανονικά, θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο το Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Είναι το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και η ομάδα μας θα διεκδικήσει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, το πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο, τελείωσε 0-0 και μοιραστήκαμε από ένα βαθμό. Μετά και τη προσθήκη που είχαμε εντός της εβδομάδας ο προπονητής μας έχει ακόμα μια λύση στο χέρι του καθώς ο Δημητριάδης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, έτσι όσοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να χαρίσουν τη νίκη στο κόσμο μας. Σας περιμένουμε όλους δίπλα στην ομάδα μας, Σάββατο 13/01/2018 και η ώρα 2:30 στο σπίτι μας!

Υ.Γ: Η κλήρωση του λαχνού θα γίνει το Σάββατο μετά το παιχνίδι, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αγοράσετε ακόμα τους λαχνούς σας για να διεκδικήσετε μια τηλεόραση Samsung 50 ιντσών. Λαχνοί θα πωλούνται και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ