Την άποψη πως η ΑΕΖ αδίκησε τον εαυτό της κόντρα στη Δόξα εξέφρασε ο Λιάσος Λουκά, μετά την ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Όσα δήλωσε ο Λιάσος Λουκά:
Αρχικά είπε: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε την κατοχή. Δεν μπορούμε να καθαρίσουμε τα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ και είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατάμε το μηδέν. Με όλες τις ομάδες από την μέση του πίνακα και κάτω προηγηθήκαμε και δεν νικήσαμε. Οι ευθύνες είναι δικές μου. Δουλεύουμε πολύ. Θα ενισχυθεί η ομάδα για να μεγαλώσει το ρόστερ. Θα πολεμήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς… Κοιτάμε μπροστά… Έρχονται παιχνίδια στη σειρά με ομάδες της πρώτης εξάδας και σε κάθε ένα από αυτά θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα για να έχουμε βαθμολογικό όφελο».
Η ομάδα θα ενισχυθεί; Θα γίνουν όλες οι κινήσεις; «Αυτός είναι ο στόχος. Κάποιοι παίκτες, ενώ συμφωνήσαμε, μας άφησαν εκτεθειμένους. Έγινε υπέρβαση από την διοίκηση, ήμασταν έτοιμοι από καιρό…, μας άφησαν εκτεθειμένους και τώρα ξανά από την αρχή».














