aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦράγκος: «Μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια - Ο Ευρυπίδης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

Φράγκος: «Μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια – Ο Ευρυπίδης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο»

Ο Ιωσήφ Φράγκος ξέσπασε μετά τα όσα έγιναν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έστειλαν έναν νεαρό στο Νοσοκομείο. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρει ότι ο 20χρονος κάτοιχος της περιοχής που τραυματίστηκε είναι βαφτιστικός του και τονίζει πως δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Έλαχε να ήταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή για να γίνει ακόμα ένα θύμα της αλητείας που ως κοινωνία κουβαλούμε.

Ο Ευρυπίδης, ο βαφτιστικός μου, εξακολουθεί να είναι  διασωληνωμένος, επειδή ένα τσούρμο δειλοί, μια ομάδα ανθρώπων των οποίων η ζωή δεν έχει νόημα, αποφάσισαν να συγκρουστούν μεταξύ τους κρυμμένοι πίσω από κουκούλες.

Μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια που δεν έχουν τίποτε να επιδείξουν.  Άθλια εκτρώματα της κοινωνίας. Ο Ευρυπίδης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ίσως να μην πήγε ποτέ του σε γήπεδο. Τυγχάνει όμως το σπίτι του να γειτνιάζει με το Α.Παπαδόπουλος. Να πάρει τον σκύλο του βόλτα ήθελε, στην κατάσβεση μιας εστίας φωτιάς συμμετείχε και δυστυχώς τον έκαψαν.

Ένας λεβέντης καταδρομέας, ένα παιδί στα 20 του χρόνια, θα αναγκαστεί να δώσει μια μεγάλη και μακρά μάχη για να επανέλθει, επειδή έτσι ήθελαν τα υποκείμενα.

Το πρόβλημα δεν είναι θέμα αστυνόμευσης. Είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού. Σε αυτά έχουμε πιάσει πάτο. Μια νεολαία χωρίς ιδανικά, χωρίς ιδεώδη, χωρίς στόχους, χωρίς προσανατολισμό.

Αυτή την νεολαία εκτρέφουμε.  Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.

Ευρυπίδη μου, είσαι σκληρό καρύδι και θα επιστρέψεις δριμύτερος.  Είμαι σίγουρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ