Φλερτάρουν τον Καϊάφα δύο μεγάλες ομάδες!

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Ο Κώστας Καϊάφας έχει δεχθεί προτάσεις από δυο μεγάλες ομάδες, αλλά και από ομάδα του εξωτερικού, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους.

Όπως είπε, επιθυμία του είναι να παραμείνει στον πάγκο του Άρη, αν όμως θελήσει να πάει σε πιο μεγάλη ομάδα τότε δεν θα σταθούν εμπόδιο.

«Το θέμα προπονητή το έχω ξεκαθαρίσει αρκετές φορές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Κώστα Καϊάφα, συζητήσαμε το οικονομικό θέμα, ήρθε αρχικά με τους όρους που του ζήτησα εγώ. Απ ότι φαίνεται η ομάδα θα είναι στην Α’ Κατηγορία», είπε ο Σταύρος Δημοσθένους μιλώνττας στον Super ΣΠΟΡ FM.

Και συνέχισε: «Πρέπει να σας πω ότι ο Κώστας, έχει προτάσεις από δυο μεγάλες ομάδες για τη νέα σεζόν ενώ υπάρχει και μια ομάδα από το εξωτερικό που ενδιαφέρεται για τον ίδιο».

Ο πρόεδρος του Άρη, ανέφερε ακόμη: «Είμαστε στο κενό για την ώρα, περιμένουμε τη λήξη του πρωταθλήματος, αν δεν υπάρξει κάτι πολύ καλύτερο για τον ίδιο θα συνεχίσει στον Άρη. Δεν θέλω να του στερήσω κάτι σε σχέση με την καριέρα του».

Ακολούθως, είπε ότι, εκτός από τον Φαν Ντερμπίστ, ήταν και ένας Γερμανός τεχνικός στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ερμή. «Ένας από αυτούς θα είναι ο νέος μας προπονητής, αν αποφασίσει ο Κώστας Καϊάφας να πάει πιο μεγάλη ομάδα», σχολίασε.

Και κατέληξε: «Έχουμε προσφορές για τον Μπόνιφεϊς, τον Χριστοφόρου και τον Κύπρου και τις αξιολογούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ