aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦασουλιώτης: «Οι σέντρες του Πέδρο πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια»

Φασουλιώτης: «Οι σέντρες του Πέδρο πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια»

O Kώστας Φασουλιώτης περιμένει πως ο ΑΠΟΕΛ θα γίνει ακόμα καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την ΑΕΛ πολύ σημαντική για την πορεία των γαλαζοκιτρινων της Λευκωσίας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μιλούσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που δεν έχω δει. Συγχαρητήρια όμως σε όλους. Τι να πω, έχω πολύ καλή άποψη για τον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται πως πληρώνει το ότι έχει πολύ καιρό να κερδίσει. Αυτό σε παίρνει από κάτω. Για το ΑΠΟΕΛ ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, με ευρύ σκορ. Βλέπουμε παίκτες να ανεβαίνουν πάρα πολύ».

Για τον Πέδρο: «Το να παίζει στο ΑΠΟΕΛ κάποιος ποδοσφαιριστής είναι μεγάλη υπόθεση. Έχουν τα πάντα οι παίκτες, στον Αρχάγγελο οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ πήρε το καλύτερο δεξί μπακ που πέρασε από την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Οι σέντρες του πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, έπαιξε πολλά χρόνια στην Κύπρο, ξέρει και τον προπονητή δεν είναι πολύ δύσκολο για να προσαρμοστεί».

Ποιους άλλους ξεχωρίζει: «Οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν αλήθεια πάρα πολύ καλές. Μπορεί να μην είδαμε πολλά μέχρι στιγμής, αλλά για παράδειγμα θεωρώ ότι ο Οκριασβίλι θα δώσει περισσότερα. Μου αρέσει να βλέπω έναν παίκτη σε βάθος χρόνου, τώρα θα αρχίσουν τα πιο δύσκολα. Από ένα παίκτη σαν τον Οκριασβίλι ο ΑΠΟΕΛ περιμένει σίγουρα περισσότερα».

Για τον Αυγουστή: «Έχει δώσει πάρα πολλά στοΝ ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα. Έχει πάρει κάποια παιχνίδια πολύ σημαντικά, κέρδισε την Ομόνοια, την ΑΕΛ, ισοπαλία με την ΑΕΚ».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στο πρώτο γκρουπ αν συνεχίσει να βγάλει την εικόνα που βγάζει, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε σε αυτό το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως αν κερδίσει την ΑΕΛ θα είναι στην εξάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, ανεβασμένη. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ