aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦ. Κωνσταντίνου: «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή - Με τα “αν” δεν παίρνεις πρωτάθλημα»

Φ. Κωνσταντίνου: «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή – Με τα “αν” δεν παίρνεις πρωτάθλημα»

«Δεν τέθηκε ποτέ στον Απόλλωνα θέμα προπονητή», ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Φανούριου Κωνσταντίνου για τα σενάρια περί πιθανότητας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των γαλάζιων. Ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανεφερε πως ο Απόλλων εξακολουθεί να είναι στην πρωτη θέση και να κρατά την τύχη στα χέρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Μόνοι μας βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας κάθε βδομάδα. Είναι ένα πρωτάθλημα που, ενώ είχαμε προβάδισμα το φέραμε επί ίσοις όροις. Ήταν μία αποκαρδιωτική εμφάνιση και κάτι που δεν αναμέναμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η διακοπή του Πάσχα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση και η εικόνα της ομάδας από τη διοίκηση, διότι πλέον το δείγμα είναι πολύ μεγάλο. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα περνάει από τα δικά μας πόδια, έχουμε και παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που απωλέσαμε είναι το προβάδισμά μας. Να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει για να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται και να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Εάν σκοπεύει να κάνει κάτι η διοίκηση του Απόλλωνα για να βοηθήσει την ομάδα: «Δεν μπορώ να πω οτιδήποτε περισσότερο από το ότι θα υπάρξουν συζητήσεις με τους τεχνικούς. Αυτό το οποίο μετρά είναι η ουσία. Με τα “αν” δεν παίρνεις πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλων είναι πολλά παιχνίδια μακριά από τη νίκη. Είναι μεγάλη ομάδα ο Απόλλων με πολύ καλό ρόστερ. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει τώρα που υπάρχει χρόνος και να βρούμε ηρεμία για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα τα δούμε όλα πιο αναλυτικά τις επόμενες ώρες.

Για τις φήμες περί πιθανότητας αλλαγής προπονητή: «Δεν υπάρχει οτιδήποτε. Ο πρόεδρος που έχει την ευθύνη και το κόστος, οικονομικό και ψυχολογικό, θα χειριστεί την κατάσταση και δεν θέλουμε να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Επαναλαμβάνω προτιμώ να αναφερθώ όταν ζητηθούν όλα όσα πρέπει να συζητηθούν και τονίζω ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή και δεν υπάρχει θέμα. Άρα αφήστε τις ώρες και τις μέρες να περάσουν, να γίνουν συναντήσεις και να δούμε τι θα βγάλουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ