aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΚυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕξέταση φυσικής κατάστασης σήμερα για τους διαιτητές

Εξέταση φυσικής κατάστασης σήμερα για τους διαιτητές

Με την εξέταση της φυσικής κατάστασης (FIFA test) των διαιτητών μας αρχίζει το Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το καθιερωμένο σεμινάριο που προηγείται της έναρξης του Πρωταθλήματος, θα γίνει με τη συμμετοχή των διαιτητών Κατηγορίας Elite και βοηθών διαιτητών της ίδιας κατηγορίας στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς.
Μετά την φυσική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το Σάββατο στη Λευκωσία και μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των νέων κανονισμών διαιτησίας και τις γραπτές εξετάσεις.
Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν με πρακτική εξέταση στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ όπου θα πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση των διαιτητών VAR.
Σημειώνεται επίσης, ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία οι εργασίες του ετήσιου σεμιναρίου για τους παρατηρητές διαιτησίας Elite

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ