aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτούς επέλεξε ο Μπεν Σιμόν!

Την κλήση των διεθνών ποδοσφαιριστών για τους αγώνες με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (31 Αυγούστου ΓΣΠ) και την Εσθονία (3 Σεπτεμβρίου Τάλλιν) ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών, Ραν Μπεν Σιμόν.

Στις επιλογές του Σιμόν βρίσκονται 26 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει τους 23 για την αποστολή για τον κάθε αγώνα. Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Λαϊφης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Βοσνία λόγω καρτών.

Στις επιλογές του Σιμόν συμπεριλαμβάνονται δύο ποδοσφαιριστές που καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική. Πρόκειται για το Μάριο Δημητρίου της Ομόνοιας και το Βασίλη Παπαφώτη της Δόξας Κατωκοπιάς. Νέο πρόσωπο μπορεί να θεωρηθεί και ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνου του Ερμή ο οποίος κλήθηκε ξανά σε κάποιες προπονήσεις τις Εθνικής το 2013, χωρίς όμως να συμπεριληφθεί σε αποστολή για κάποιον αγώνα.

Η πρώτη προπόνηση των διεθνών μας που θα είναι και η πρώτη υπό το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα αρχικά της στάδια. Θα προηγηθούν δηλώσεις από διεθνείς μας ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η κλήση των διεθνών:

ΑΕΚ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Νέστωρ Μυτίδης

ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου, Ανδρέας Αβραάμ

Ανόρθωση: Γιώργος Οικονομίδης

ΑΠΟΕΛ: Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Μερκής

Απόλλων: Χαράλαμπος Κυριάκου

Άρης: Νεόφυτος Μιχαήλ

Δόξα: Βασίλης Παπαφώτης

Ερμής: Αλέξανδρος Κωνσταντινου

Ομόνοια: Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Δημητρίου, Ρενάτο Μαρκάσα, Φάνος Κατελάρης

Kopenhagen: Πιέρος Σωτηρίου

S.V. Zulte Waregem: Γρηγόρης Κάστανος

Southend United: Τζέισον Δημητρίου

Standard Liege: Κωνσταντίνος Λαϊφης

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προετοιμασίας:

http://www.cfa.com.cy/Gr/natnews/1/31287

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ