aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΞέρετε τι απόδοση έχει ο Πιέρος για να βάλει το πρώτο γκολ;

Ξέρετε τι απόδοση έχει ο Πιέρος για να βάλει το πρώτο γκολ;

Το ματς που περίμεναν όλοι από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση θα γίνει σήμερα, με την Εθνική Κύπρου να υποδέχεται την Εθνική Ελλάδας στις 21:45 στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και μεγάλο ενδιαφέρον βαθμολογικά κυρίως για την Ελλάδα που κάνει την προσπάθεια της για να βρεθεί στα μπαράζ και να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Τόσο ο αγώνας Κύπρος-Ελλάδα, όσο και τα υπόλοιπα ματς στη σημερινή δράση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προσφέρονται από τη Bet on Alfa, τόσο τα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και Online στο www.betonalfa.com.cy. Με πολλές επιλογές, πολύ καλές αποδόσεις και την αξιοπιστία της Bet on Alfa, μπορείτε να ποντάρετε στις επιλογές σας για τα σημερινά ματς.

Στο ματς Κύπρος-Ελλάδα προσφέρονται πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές και πέραν από τις κύριες κατηγορίες, ξεχωρίζουν οι αποδόσεις για τους σκόρερ του αγώνα. Αν πιστεύετε ότι ο Πιέρος Σωτηρίου θα πετύχει το πρώτο γκολ στο ματς, η απόδοση στη Bet on Alfa είναι 8.60, ενώ την χαμηλότερη απόδοση με 3.70 έχει ο Κώστας Μήτρογλου για να σκοράρει το πρώτο γκολ.

Όσον αφορά τις αποδόσεις στις κύριες κατηγορίες, η νίκη της Κύπρου προσφέρεται στο 6.40, το διπλό της Ελλάδας στο 1.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.40. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.50 και under 2.5 goals  1.45. Βρείτε όλες τις αποδόσεις για το ματς Κύπρος-Ελλάδα και τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ