aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Βαρύτητα σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση»

«Βαρύτητα σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση»

Ο Γιάννος Οκκάς θα καθοδηγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εθνική μας ομάδα των Παίδων στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Η ομάδα μας μετά την πρόκριση της μέσω της προκριματικής φάσης (στις καλύτερες τρίτες ομάδες) θα περάσει από πιο δύσκολες εξετάσεις και μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης στις καλύτερες 32 ομάδες της Ευρώπης, ανάλογος θα είναι και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας μέχρι τους αγώνες Μαρτίου.

«Μέχρι τότε μεσολαβούν σχεδόν πέντε μήνες και θα έχουμε πολλά να κάνουμε. Σίγουρα η διεξαγωγή δυνατών φιλικών αγώνων θα βοηθήσει και θα το επιδιώξουμε» σχολιάζει καταρχήν ο προπονητής της Εθνικής μας και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Μέσα από τους αγώνες της προκριματικής φάσης είχαμε ένα καλό δείγμα και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε απευθείας, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας και θα δώσουμε βαρύτητα σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Υπάρχουν περιθώρια και είμαστε υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε γιατί στον elite round ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σαφώς μεγαλύτερος και πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη».

Η Κύπρος θα μάθει τους αντίπαλους της στις 6 Δεκεμβρίου και με το δεδομένο πως θα κληρωθεί σε όμιλο τεσσάρων ομάδων και οι αγώνες θα γίνουν τον Μάρτιο του 2018.

Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.

Στο διάστημα που μεσολαβεί, ο Γιάννος Οκκάς θα συνεχίσει την παρακολούθηση ποδοσφαιριστών και η πόρτα της Εθνικής μας θα είναι πάντα ανοικτή.

«Υπάρχει η βάση που στηρίξαμε την προσπάθεια της πρόκρισης και ασφαλώς θα παρακολουθούμε και άλλα παιδιά που είναι κοντά στην Εθνική μας. Τη δεδομένη στιγμή κρίθηκε πως κοντά μας είχαμε τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, το ίδιο θα συμβεί και για κάθε επόμενη αποστολή ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχουν συγκροτήσει μια δυνατή βάση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλές δυνάμεις και ασφαλώς η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. Είχα τονίσει από την πρώτη στιγμή πως η προσπάθεια τους δεν επιβραβεύτηκε όπως έπρεπε και ευτυχώς που εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μέσα από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων» τονίζει καταλήγοντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γιάννος Οκκάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ