aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΒάλεμ: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα»

Βάλεμ: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα»

Η εμπειρία ήταν αυτή που έκρινε τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με το Μαυροβούνιο (0-2) σύμφωνα με τον Γιόχαν Βάλεμ. Ο Βέλγος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης, η οποία ήταν και η παρθενική του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε πως οι Κύπριοι διεθνείς προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όμως είμαι ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που έδειξε η ομάδα, στον πρώτο μας αγώνα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Υπάρχει χρόνος. Είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο σήμερα, με πολλή εμπειρία, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μια νεανική ομάδα. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για τις αδυναμίες που έδειξε η Εθνική, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή, πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρω πως προσπάθησαν να κάνουν ότι τους ζήτησα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν η εμπειρία. Οι δικοί μου παίκτες πήραν σήμερα εμπειρίες και τις κρατάμε για τη συνέχεια. Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ με οδυνηρό τρόπο, αν έμενε το 0-1 θα μπορούσαμε με κάποιες κινήσεις από τον πάγκο να παλέψουμε».

Για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, όχι μόνο από τους νεαρούς. Οι νεαροί έδειξαν πολύ καλή νοοτροπία στις προπονήσεις. Θέλω να κάνουμε κάτι καινούριο, να δώσουμε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι ο Λοΐζος, ο Τζιωνής, ο Κάστανος και πολλά άλλα παιδιά. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα».

Για τον Λοΐζου: «Αν ο Λοΐζου συνεχίσει έτσι στην Ομόνοια και με την νοοτροπία που έχει, πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός παίκτης για την Κύπρο και την Ομόνοια. Έχει πολλές ικανότητες αυτό το παιδί. Θα σας πω κάτι, όταν βλέπεις τους αντιπάλους να αντιδρούν αμέσως έτσι απέναντι στον Λοΐζου, σημαίνει ότι αυτό το παιδί είναι κάτι σπέσιαλ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι μαζί του, να προστατέψουμε τον Λοΐζο και εδώ στην Εθνική και η Ομόνοια και πιστεύω ότι η Κύπρος έχει κάτι σπέσιαλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ