aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΒάλεμ: «Να είμαστε ρεαλιστές, δεν αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη»

Βάλεμ: «Να είμαστε ρεαλιστές, δεν αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής Κύπρου δήλωσε ο Γιόχαν Βάλεμ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (8/9, 21:45) αναμέτρησης με το Αζερμπαϊτζάν για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών. Ο Βέλγος προπονητής σημείωσε πως δεν μπορούν να αλλάξουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση κόντρα στο Μαυροβούνιο. Θα είναι έτοιμοι οι παίκτες μου, όπως ήταν και στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν έκπληξη για μένα κάποια θετικά πράγματα που μου έδειξαν οι παίκτες, παρά την ήττα. Βάλαμε τις βάσεις στον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Είδα κάποια θετικά πράγματα. Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε τη νίκη, με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τι προσπαθούμε να κάνουμε στην Εθνική.

Για το ποια θετικά πράγματα είδε κι αν θα κάνει αλλαγές: «Παίξαμε με ένα δυνατό αντίπαλο και φτιάξαμε ευκαιρίες. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Σταθήκαμε καλά μεσοαμυντικά. Οι παίκτες αφομοίωσαν γρήγορα κάποια πράγματα με μόλις 3-4 προπονήσεις. Η απογοήτευση που είδα στα πρόσωπα των παικτών στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα λέει πολλά για μένα. Σημαίνει πόσο πολύ ήθελαν την νίκη. Για το επόμενο παιχνίδι θα αποφασίσουμε ποιοι 11 είναι οι πιο έτοιμοι για να παίξουν αύριο»

Για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Εθνική: «Δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από μια στιγμή στην άλλη. Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή. Αν κάποιος είναι έτοιμος, θα παίξει. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το τι είναι για εμάς ως Κύπρος το Πρωτάθλημα Εθνών. Θέλουμε μέσω αυτής της διοργάνωσης να αναπτυχθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ