aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

U19: Την Τρίτη κρίνεται η πρωτιά

Η αγωνιστική δράση στον elite round συνεχίζεται και στο δεύτερο όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας η πρωτιά θα κριθεί στο φινάλε της ερχόμενης Τρίτης. Στον πρώτο όμιλο που φιλοξενείται στην Ολλανδία η διοργανώτρια χώρα προηγείται με 6 βαθμούς και ακολουθούν με 3 Ουκρανία και Ελλάδα, χωρίς βαθμό η Φινλανδία.

Στις 28 Μαρτίου θα γίνουν οι αγώνες Φινλανδία – Ουκρανία και Ελλάδα – Ολλανδία. Στον τρίτο όμιλο που φιλοξενείται στην Αγγλία το φινάλε είναι ορισμένο για τις 27 Μαρτίου με τους αγώνες Λευκορωσία – Αγγλία και Ισπανία – Νορβηγία. Στη βαθμολογία προηγείται η Αγγλία με 6 βαθμούς και ακολουθούν Ισπανία 3, Νορβηγία 3 και Λευκορωσία 0. Η Αγγλία προκρίθηκε ήδη στην τελική φάση.

Στον τέταρτο όμιλο που διεξάγεται στην Πορτογαλία θα έχουμε συναρπαστικό φινάλε καθώς και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στους τρεις βαθμούς. Στις 27 Μαρτίου θα γίνουν οι αγώνες Τουρκία – Κροατία και Πολωνία – Πορτογαλία. Η Κροατία στην προκριματική φάση συμμετείχε στον όμιλο της Κύπρου και τερμάτισε πρώτη.

Ο πέμπτος όμιλος φιλοξενείται στη Γαλλία θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου με τις αναμετρήσεις Γαλλία – Ισραήλ και Βουλγαρία – Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Στη βαθμολογία προηγείται η Βοσνία με 4 βαθμούς και ακολουθούν Βουλγαρία 4, Ισραήλ 2 και Γαλλία 0.

Στον έκτο όμιλο που φιλοξενείται στη Τσεχία στη βαθμολογία προηγούνται οι Τσέχοι με 6 βαθμούς και ακολουθούν Ουγγαρία 3, Αυστρία 3 και Σκοτία 0. Στις 27 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Σκοτία – Ουγγαρία και Αυστρία – Τσεχία.

Στον έβδομο όμιλο που φιλοξενείται στο Βέλγιο το φινάλε είναι προγραμματισμένο στις 28 Μαρτίου με τους αγώνες Ιταλία – Σουηδία και Βέλγιο – Ιρλανδία. Στη βαθμολογία προηγείται το Βέλγιο με 4 βαθμούς και ακολουθούν Σουηδία 3, Ιρλανδία 3 και Ιταλία 1 βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ