aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣU19: Τα γκρουπ για την κλήρωση του Elite round

U19: Τα γκρουπ για την κλήρωση του Elite round

Την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν 28 ομάδες που θα κληρωθούν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα εξασφαλίσει εισιτήριο συμμετοχής για την τελική φάση που θα φιλοξενηθεί στη Γεωργία (προκρίνεται απευθείας) μεταξύ 2 – 15 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της UEFA οι αγώνες για τον elite round θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του ερχόμενου Μαϊου.

Συνοπτικά τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για τον elite round:

Γκρουπ Α

Ισπανία, Γερμανία, Κροατία, Ισραήλ, Αυστρία, Σουηδία, Ολλανδία

Γκρουπ Β

Σλοβακία, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Νορβηγία, Ελλάδα, Τσεχία

Γκρουπ Γ

Ουγγαρία, Πολωνία, Αγγλία, Ουκρανία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, ΕΪΡΕ, Σερβία

Γκρουπ Δ

Βουλγαρία, Σκοτία, Κύπρος, Φινλανδία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Λευκορωσία

Η κλήρωση της νέας διοργάνωσης

Σημειώνεται ότι πριν από την κλήρωση που θα αφορά τον elite round θα γίνει η κλήρωση για την προκριματική φάση της διοργάνωσης 2017 – 2018. Η τελική φάση της επόμενης διοργάνωσης θα γίνει τον Ιούλιο του 2018 στη Φινλανδία.

Στην προκριματική φάση θα λάβουν μέρος 52 ομάδες που θα κληρωθούν σε 13 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 26) θα περάσουν στον elite round. Σημειώνεται ότι η Ισπανία και η Πορτογαλία θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον elite round.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ