aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤζαβέλλας: «Είμαστε το ίδιο έθνος δεν είμαστε δύο λαοί, είμαστε ένας»

Τζαβέλλας: «Είμαστε το ίδιο έθνος δεν είμαστε δύο λαοί, είμαστε ένας»

Η Ελλάδα έκανε τη «δουλειά» στην Κύπρο, ως όφειλε και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει τη μοίρα της, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να χαρακτηρίζει κλειδί του αγώνα στο ΓΣΠ τα γρήγορα γκολ μετά το 1-0 της Κύπρου.

Aναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας στην κάμερα του Cosmote Sports μετά το Κύπρος – Ελλάδα 1-2:

Για τη νίκη επί της Κύπρου: «Αυτά τα παιχνίδια είναι τα χειρότερα. Καταφέραμε όμως να επιστρέψουμε γρήγορα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το κλειδί. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς που θα μας έφερναν στη δεύτερη θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη και περιμένουμε και κάποια αποτελέσματα για τα μπαράζ… Ήρθαμε εδώ κάναμε το χρέος μας, παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι και πήραμε αυτό που έπρεπε».

Για τη νίκη του Βελγίου: «Μεγάλη ομάδα το Βέλγιο το έδειξε και σήμερα. Το σημαντικό είναι η νίκη, η Ελλάδα πάντα δυσκολευόταν σε αυτά τα παιχνίδια αλλά για να πάμε στο Μουντιάλ πρέπει να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια και το κάναμε».

Για τον κόσμο: «Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Είμαστε το ίδιο έθνος δεν είμαστε δύο λαοί, είμαστε ένας. Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στα μπαράζ και την Τρίτη θα διαλέξουμε τον αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ