aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΤσολάκης: «Αυτοί που φωνάζουν ήρθαν ποτέ στο γήπεδο; Τα ισοπεδώσαμε όλα»

Τσολάκης: «Αυτοί που φωνάζουν ήρθαν ποτέ στο γήπεδο; Τα ισοπεδώσαμε όλα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άγγελος Τσολάκης, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στάθηκε στη θέση του ως προπονητής αυτής της ομάδας. Μίλησε για τα προβλήματα της Εθνικής και υπογράμμισε πως υπάρχει διάθεση από την ομοσπονδία να λυθούν τα προβλήματα.

Την ίδια ώρα μίλησε προς όλους και είπε να χαμηλώσουν τους τόνους προς το καλό και κοινό όφελος της Εθνικής ομάδας.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι περήφανος προπονητής των γυναικών και είναι καιρός να βελτιώσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν. Είμαι από τους πρώτους που επικοινώνησα για να λύσουν τα προβλήματα και όντος υπάρχει η βούληση για να λυθούν τα προβλήματα, αυτό το υπογράφω».

Για τα προβλήματα είπε: «Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα πράγματα και βγάζουν στη φόρα κάτι που δεν έχουν γίνει ή ίσως να έχουν γίνει διαφορετικά. Ως προπονητής την ομάδας δεν τα αποδέχομαι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θέλω να δώσω μήνυμα σε όλες τις πλευρές. Να ρίξουμε τους τόνους να σταματήσουμε να δημοσιεύουμε. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, είναι δική μας και είναι η Εθνική της χώρας μας. Είναι και η θέση των κοπελών. Το ίδιο νιώθουν και αυτές. Με τον Σπύρο τον Νεοφυτίδη είμαστε φίλοι, είμαι και εγώ μέλος αλλά θέλω να ρίξουμε τους τόνους. Δεν μας βοηθά».

Στη συνέχεια τόνισε έντονα: «Όλοι αυτοί που φωνάζουν ήρθαν καμιά φορά να μας δουν; Τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί. Ξέρουν τα αποτελέσματα μας; Όταν παίζαμε με την Ισλανδία ούτε στα δελτία ειδήσεων δεν είπαν το αποτέλεσμα. Με στεναχωρεί γιατί τώρα έγινε η Εθνική και η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, με στεναχωρούν ιδιαίτερα γιατί οι κοπέλες κάνουν τρομερή προσπάθεια και είμαι περήφανος γι’ αυτές. Κανένας δεν ασχολήθηκε μ’ αυτή την προσπάθεια. Τα ισοπεδώσαμε όλα».

Ακολουθεί πιο κάτω το ηχητικό:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ