aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤόσο μεγάλο πρόβλημα είναι να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα;

Τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα;

Tρίτη σερί ήττα για την Εθνική μας και ο απολογισμός είναι μηδέν βαθμοί στην τριάδα των αγώνων της προκριματικής φάσης που ολοκληρώθηκαν.

Όλα πήγαν στραβά από την αρχή της διαδικασίας, αφού όλοι πίστευαν πως την Μάλτα εύκολα ή δύσκολα θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε. Αντίθετα όμως, δέχθηκαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο χαστούκι το οποίο ίσως όμοιο του να είναι η ήττα και πάλι με κατεβασμένα χέρια από το Λουξεμβούργο με τον προηγούμενο προπονητή, τον Γιόχαν Βάλεμ.

Μετά και την χθεσινή ήττα από την Σλοβακία η Κύπρος έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει 4 βαθμούς, όσους εχει και η Μάλτα.

Προβληματισμό προκαλεί ένα στατιστικό που εύκολα φαίνεται στη βαθμολογία του ομίλου μας. Έξι ολόκληρα 90λεπτα και έχουμε σκοράρει μόλις ένα γκολ, αυτό με τον Γιάννη Πίττα. Λέμε πως Πίττας, Πιέρος, Λοΐζου, Τζιωνής, Θεοδώρου, Μάριος Ηλία, έχουν μπόλικοταλέντο και ίσως να έχουμε την καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή μετά τα χρόνια των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Γιάννου Οκκά. Γιατί δεν σκοράρουμε; Γιατί αυτοί οι παίκτες αλλά και ολόκληρη η εθνική μας ομαδα δεν μπορούν να πετύχουν γκολ;

Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει και να λύσει ο Νίκος Κωστένογλου για να έρθουν καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ