aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο Βέλγιο ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Παίδων

Το Βέλγιο ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Παίδων

H προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων για πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων συνεχίζεται αύριο Παρασκευή, με αντίπαλο το Βέλγιο.

Ο αγώνας θα γίνει στις 15:00 το απόγευμα στο Κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη. Λόγω και της αυριανής αργίας, οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Η χθεσινή νίκη επί της Λευκορωσίας δίνει νέα δυναμική και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, όμως ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί όσο αφορά στην πρόκριση και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε χαλάρωση απαγορεύεται.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές του χθες, μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Γιάννος Οκκάς ο οποίος περιμένει ανάλογη προσπάθεια όπως με τη Λευκορωσία και στον αυριανό αγώνα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει για την Εθνική μας πρωινή προπόνηση ενώ θα γίνει και ανάλυση του Βελγίου που χθες αγωνίστηκε με το Γιβραλτάρ, νικώντας το με 2-0.

Το Γιβραλτάρ θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Οι δύο πρώτες ομάδες από τον όμιλο θα προκριθούν στον Elite Round.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ