aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο πρώτο θετικό δείγμα και η επόμενη ημέρα

Το πρώτο θετικό δείγμα και η επόμενη ημέρα [video]

Η συνολική προσπάθεια των διεθνών μας, η διάθεση και το πάθος τους στον χθεσινό αγώνα με την Ουκρανία, μόνο αισιόδοξα μηνύματα στέλνουν για τη συνέχεια. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας, απέδειξαν αυτό που έλεγαν τις προηγούμενες μέρες, ότι δηλαδή σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών δεν υπάρχουν φιλικά.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και ο προπονητής Χριστάκης Χριστόφορου που χθες έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Την ικανοποίηση του αυτή την εξέφρασε τόσο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, όσο και μετά, όταν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσπάθεια και την αφοσίωση τους.

Ασφαλώς υπάρχει και η πικρία για το γεγονός ότι, βάσει των ευκαιριών που βρήκε η Εθνική μας στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο θα μπορούσε τουλάχιστον να μην χάσει και η αξιοποίηση των ευκαιριών είναι ένα σημείο στο οποίο αναφέρθηκε και ο κ. Χριστοφόρου στις δηλώσεις του.

Στα θετικά καταγράφεται η πρώτη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Παναγή με την Εθνική Ανδρών, ενώ για το Νικόλα Εγγλέζου και τον Χαράλαμπο Κυριάκου ήταν μόλις η πρώτη συμμετοχή. Μάλιστα ο Κυριάκου αγωνίστηκε στην Εθνική για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Είναι ξεκάθαρο πως η Εθνική Ανδρών συνεχίζει να «εμβολιάζεται» με νέο αίμα και πως, το «πάντρεμα» των νεαρών με τους πιο έμπειρους θα αρχίσει σταδιακά να αποδίδει καρπούς. Το χθεσινό πρώτο δείγμα της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ήταν απόλυτα θετικά και μπορούμε να αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα αυτής της ομάδας.

Η Εθνική μας επιστρέφει στην Κύπρο νωρίς σήμερα το απόγευμα ενώ στα θετικά είναι και το γεγονός πως δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν υγιείς στις ομάδες τους.

Όσον αφορά τη συνέχεια, γίνεται προσπάθεια για να προγραμματιστεί άλλο ένα φιλικό για την Εθνική Ανδρών στα τέλη Μαΐου και σύντομα θα προκύψουν νεότερα ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν στις 6 Σεπτεμβρίου με την Κύπρο να υποδέχεται τη Βέλγιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ