aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο πρόγραμμα των επίσημων αγώνων των Εθνικών μας ομάδων

Το πρόγραμμα των επίσημων αγώνων των Εθνικών μας ομάδων

Έξι Εθνικές μας ομάδες, η Εθνική Ανδρών, η Εθνική Γυναικών, η Εθνική Ελπίδων, η Εθνική Νέων Κ19, η Εθνική Νεανίδων Κ19 και η Εθνική Παίδων Κ17 έχουν επίσημες υποχρεώσεις το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο του 2021 υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση, με την επιστροφή στις διοργανώσεις της UEFA και για τις μικρές Εθνικές (Νέων, Νεανίδων, Παίδων) μετά την περσινή αναβολή όλων των διοργανώσεων λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των Εθνικών μας ομάδων για το ερχόμενο Φθινόπωρο:

Εθνική Ανδρών

Επτά επίσημους αγώνες θα δώσει το Φθινόπωρο η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022. Συγκεκριμένα, θα δώσει τρεις αγώνες το Σεπτέμβριο και από δύο τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Στους τρεις πρώτους της αγώνες στη διοργάνωση, η Εθνική μας πήρε τέσσερις βαθμούς (ισοπαλία με Σλοβακία, νίκη επί της Σλοβενίας, ήττα από την Κροατία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η Σεπτεμβρίου: Μάλτα – Κύπρος (21:45)
4 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Ρωσία (16:00)
7 Σεπτεμβρίου: Σλοβακία – Κύπρος (21:45)
8 Οκτωβρίου: Κύπρος – Κροατία (21:45)
11 Οκτωβρίου: Κύπρος – Μάλτα (19:00)
11 Νοεμβρίου: Ρωσία – Κύπρος (19:00)
14 Νοεμβρίου: Σλοβενία – Κύπρος (16:00)

Εθνική Γυναικών

Νέες προκλήσεις για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, η οποία το Φθινόπωρο θα δώσει τους πρώτους της αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023. Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
17 Σεπτεμβρίου: Λευκορωσία Κύπρος
21 Σεπτεμβρίου: Τσεχία – Κύπρος
22 Οκτωβρίου: Κύπρος – Ολλανδία
26 Οκτωβρίου: Ισλανδία – Κύπρος
26 Νοεμβρίου: Κύπρος – Λευκορωσία
30 Νοεμβρίου: Κύπρος – Ισλανδία

Η Εθνική Γυναικών θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, το 2022. Στις 8 Απριλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ολλανδία και την 1η Σεπτεμβρίου, εντός έδρας την Τσεχία.

Εθνική Ελπίδων Κ21

Πέντε αγώνες θα δώσει το Φθινόπωρο η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, για τον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2023.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
3 Σεπτεμβρίου: Λίχτενσταϊν – Κύπρος
7 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Λίχτενσταϊν
12 Οκτωβρίου: Κύπρος – Ελλάδα
12 Νοεμβρίου: Κύπρος – Πορτογαλία
16 Νοεμβρίου: Πορτογαλία – Κύπρος

Η Κύπρος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση το 2022. Στις 26 Μαρτίου θα παίξει εντός έδρας με τη Λευκορωσία και στις 29 Μαρτίου επίσης εντός έδρας με την Ισλανδία. Την 1η Ιουνίου θα παίξει στη Λευκορωσία και στις 11 Ιουνίου στην Ισλανδία.

Μέχρι τώρα η Εθνική Ελπίδων έχει δώσει ένα αγώνα στη διοργάνωση, 0-0 εκτός έδρας με την Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο.

Εθνική Νέων Κ19

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων Κ19 θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2022 τον ερχόμενο Νοέμβριο. Αντίπαλοι της θα είναι η Ολλανδία, το Ισραήλ και η Μολδαβία. Οι αγώνες θα γίνουν στο Ισραήλ από τις 8 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2021.

Στην επόμενη φάση (Elite round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και η καλύτερη 3η ομάδα από τους 13 προκριματικούς ομίλους που έχουν σχηματιστεί.

Εθνική Νεανίδων Κ19

Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων Κ19 θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων. Θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, τα Νησιά Φερόε και τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι αγώνες θα γίνουν στη Λευκορωσία, ως ακολούθως:

20 Οκτωβρίου: Λευκορωσία – Κύπρος
23 Οκτωβρίου: Κύπρος – Νησιά Φερόε
26 Οκτωβρίου: Βόρεια Μακεδονία – Κύπρος

Με την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων, οι επτά τελευταίες ομάδες της Α’ Κατηγορίας θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία και οι έξι πρώτες των ομίλων της Β’ Κατηγορίας καθώς και η καλύτερη δεύτερη, θα ανέβουν στην Α’ Κατηγορία.

Εθνική Παίδων Κ17

Η Εθνική μας ομάδων των Παίδων Κ17 θα αγωνιστεί στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων 2022. Αντίπαλοι της θα είναι η Γαλλία, η Ελλάδα και η Μολδαβία.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου στην Ελλάδα.

Στην επόμενη φάση (Elite Round) θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από τους 13 ομίλους που έχουν σχηματιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ