aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο πρόγραμμα της Εθνικής Νέων στην Ιρλανδία

Το πρόγραμμα της Εθνικής Νέων στην Ιρλανδία

Καθορίστηκε το πρόγραμμα που αφορά τον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 όπου συμμετέχει η Εθνική μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 4 – 10 Οκτωβρίου στην Ιρλανδία (καθορίστηκε από την ημέρα της κλήρωσης) και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στον elite round.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

Η πρεμιέρα μας με αντίπαλο τη Σερβία θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στο «Ferrycarrig Park», χωρητικότητας 597 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Wexford. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου. Ο αγώνας της Ιρλανδίας με το Αζερμπαϊτζάν θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Waterford Regional Sports Centre του Waterford και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου. Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 2978 θέσεων.

2η αγωνιστική

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 7 Οκτωβρίου την Ιρλανδία στο Waterford Regional Sports Centre και ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ferrycarrig Park» και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου.

3η αγωνιστική

Το φινάλε είναι προγραμματισμένο στις 10 Οκτωβρίου και η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στο «Ferrycarrig Park» το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου. Την ίδια ώρα στο Waterford Regional Sports Centre θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ιρλανδίας με τη Σερβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ