aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με Νορβηγία και Σλοβενία

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με Νορβηγία και Σλοβενία

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου στο Πρωτάθλημα των Εθνών. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία εκτός έδρας στις 21:45 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τη Σλοβενία στο ΓΣΠ, επίσης στις 21:45. Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 12:00, σε συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, θα ανακοινωθεί η κλήση των ποδοσφαιριστών από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν.

Η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου. Η αναχώρηση για τη Νορβηγία θα γίνει την Τρίτη στις 9:45 από το αεροδρόμιο Λάρνακας και το βράδυ θα γίνει προπόνηση στο Στάδιο Αρασέν στο Λίλεστρομ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Ούλεβααλ στις 21:45. Την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση και ακολούθως θα επιστρέψει η αποστολή στην Κύπρο. Το Σάββατο θα γίνει προπόνηση στο ΓΣΠ και την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Σλοβένους (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ