aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο πιστεύει κι άλλος εκτός από τον Τιμούρ;

Το πιστεύει κι άλλος εκτός από τον Τιμούρ;

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε μετά το 0-3 από τη Σκωτία απογοητευμένος, όχι από την ήττα ή το σκορ, μα επειδή: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε».

Αλήθεια, υπάρχει κι άλλος που πιστεύει πως η Εθνικής μας μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα και μάλιστα στην έδρα αντιπάλου με ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές;

Διότι στη Γλασκώβη δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από την προσπάθεια για διαφύλαξη του μηδέν παθητικού και αν βγει κάποια κόντρα να «κλέψουμε» το ματς. Η ιστορία της Κύπρου από… αρχαιοτάτων χρόνων.

Συγγνώμη δηλαδή, αλλά προφανώς τόσο μπορούμε. Εδώ που τα λέμε, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και βάσει των προηγούμενων διοργανώσεων που συμμετείχαμε, πρόοδος θα είναι να φτάσουμε σε σημείο που θα μπορούμε να κερδίζουμε πάλι τη Μάλτα!

Ε, σε όμιλο με τη Σκωτία του Ρόμπερτσον, τη Νορβηγία του Χάλαντ και την Ισπανία, μπορούμε να περιμένουμε πολλά; Η πρεμιέρα δείχνει το αντίθετο και αν αποδειχτεί πως όντως έτσι είναι, τι μένει; Το πολύ να παλέψουμε με την πατρίδα του προπονητή μας, Εθνική Γεωργίας, για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ