aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Το Κύπρος-Ελλάδα δεν είναι Eurovision»

«Το Κύπρος-Ελλάδα δεν είναι Eurovision»

Ο Ελλαδίτης συνάδελφος, Γιάννης Σκόκας, μίλησε το μεσημέρι στον Active για το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Για την απουσία του Τάσου Δώνη: Μένει έξω, έχει υποστεί μία θλάση. Είναι νοκ άουτ. Χάνει το παιχνίδι με την Κύπρο και με το Γιβραλτάρ. Τον υπολόγιζε ο Σκίμπε γιατί προερχόταν από καλά παιχνίδια. Και επίσης ο Μήτρογλου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γενικά δεν υπάρχουν άλλες επιθετικές λύσεις.

Για το σύστημα του Σκίμπε: Έχει ένα θέμα με παίχτες που κλειδιά που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όπως ο Φορτούνης, αντίθετα ο Λάζαρος και ο Μάνταλος είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, κανένας τερματοφύλακας του (Καρνέζης και Καπίνο) δεν είναι βασικός στην ομάδα του. Άρα μάλλον θα αρχίσει ο Καρνέζης.

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα: Δεν είναι φιλικό παιχνίδι. Έχει να κάνουν ότι πάνε να παίξουν ένα τελικό. Δεν τους επηρεάζει η καλή σχέση των δύο χωρών. Ξέρουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι Eurovision. Είναι θετικό ότι ο Σκίμπε είναι έξω από τις σχέσεις των δύο χωρών, δεν το έχει ζήσει. Αν έρθουν χαλαροί στην Κύπρο θα το πληρώσουν. Είναι θετικό ότι το Βέλγιο-Βοσνία θα προηγηθεί του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα.

Για τον κόσμο: Θα έχει κόσμο, όχι πολύ. Εξάλλου δεν κουβαλάει κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια της η Εθνική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ