aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Το Euro, η διαιτησία και ο Κάστανος»

«Το Euro, η διαιτησία και ο Κάστανος»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ικανοποιημένος από την εμφάνιση παρουσιάστηκε στην κάμερα του ΡΙΚ ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χριστάκης Χριστοφόρου.

Αρχικό σχόλιο: «Τα παιδιά έχουν δώσει τα πάντα. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Φτιάξαμε ευκαιρίες, χάσαμε ευκαιρίες. Θέλαμε να σκοράρουμε δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τις επιθέσεις της Εσθονίας: «Σίγουρα όταν πρέπει να επιτεθείς με πολλούς παίκτες είναι δύσκολο. Θέλαμε να κερδίσουμε, η άλλη ομάδα έφτιαξε ευκαιρίες από αντεπιθέσεις που είναι και το στοιχείο της».

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε: «Ήταν καθοριστικό το πέναλτι, όμως σαν προπονητής δεν μένω σε αυτά».

Για τον Κάστανο: «Τον έχουμε παρακολουθήσει στην Πεσκάρα όπου παίζει στα πλάγια. Εκεί παίζει δεξιά, εδώ έπαιξε αριστερά. Είναι ένας παίκτης με όλο το μέλλον μπροστά».

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όπως πριν. Έχουμε το πλάνο μας, κοιτάζουμε μπροστά. Στόχος πρωταρχικός ήταν να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την επόμενη διοργάνωση. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές χρειάζονται πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες, ώστε να διεκδικούσουν πρόκριση στο Euro. ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ