aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΤην Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στηρίζουμε την Εθνική Γυναικών στον αγώνα με τη Λευκορωσία

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στηρίζουμε την Εθνική Γυναικών στον αγώνα με τη Λευκορωσία

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών υποδέχεται την ερχόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Arena στη Λάρνακα την Εθνική Λευκορωσίας σε αγώνα για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Απέναντι στην πιο θεωρητικά βατή αντίπαλο της σε αυτή τη διοργάνωση, η Εθνική μας θα προσπαθήσει να έχει το πρώτο της βαθμολογικό κέρδος σε επίσημο αγώνα στην ιστορία της.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι δωρεάν και με τον τρόπο αυτό η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλει να δώσει το κίνητρο σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής μας.

Προϋποθέσεις εισόδου στο στάδιο:

-Για άτομα άνω των 14 ετών, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.
-Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή σε άτομα που έχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες, είτε πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.
-Τα παιδιά από 12 μέχρι 15 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό rapid test.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ