aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤεσσάρα από την Πορτογαλία και τώρα Γιβραλτάρ (video)

Τεσσάρα από την Πορτογαλία και τώρα Γιβραλτάρ (video)

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών σε φιλικό αγώνα στο Εστορίλ από την Πορτογαλία. Απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, οι διεθνείς μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασία της Εθνικής μας για τον επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Παρασκευή στο Φάρο. Η Πορτογαλία προετοιμάζεται για τον επίσημο αγώνα με τη Λετονία επίσης την ερχόμενη Παρασκευή ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Ρωσία.

Από δύο πανομοιότυπα τέρματα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο. Τα πέτυχε ο Ζοάο Μουτίνιο με απευθείας φάουλ στο 3ο και στο 42ο λεπτό. Στο 63ο λεπτό ο Πίτζι, λίγα λεπτά μετά που πέρασε ως αλλαγή πέτυχε το 3-0 με κοντινό πλασέ. Στο 70′ ο Αντρέ Σίλβα με κεφαλιά πέτυχε το 4-0.

Κύπρος (Χρ. Χριστοφόρου): Γιωργαλλίδης, Δημητρίου (81′ Στυλιανού), Αλεξάνδρου (67′ Ιωάννου), Λαϊφης, Κατελάρης, Μαρκάσα, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου (60′ Μυτίδης), Μακρής (67′ Εγγλέζου), Χαραλαμπίδης (60′ Αβραάμ), Σωτηρίου (75′ Οικονομίδης)..

Πορτογαλία (Φ. Σάντος): Patricio, Neto, Fonte, Moutinho (46’ Andre Gomes), Antre Silva, Zoao Mario (46’ Carvalho), Bernando Silva (46′ Martins), Pereira, Nani (60′ Pizzi), Eliseu, Soares (67΄Σεμέδο).

Η σημερινή ήταν η πρώτη συμμετοχή για το Νικόλα Ιωάννου με την Εθνική Αντρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ