aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΕΛΟΣ από εθνική ο Ναϊνγκολάν!

Μία ημέρα μετά την απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αποκλείσει από την αποστολη του Βελγίου από τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του, ο Ρατζά Ναϊνγκολάν φρόντισε να πάρει… ρεβάνς, ανακοινώνοντας πως πλέον θα παίζει μόνο για την Ρόμα και όχι για τους “κόκκινους διαβόλους”!

“Σταματώ, όλο αυτό δεν έχει νόημα. Ο Μαρτίνεθ καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς, παγκίτη της Μονακό, και όχι εμένα που έπαιξα πέρυσι 53 παιχνίδια σε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Έλεγε πως οι παίκτες που καλεί πρέπει να αγωνίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα αλλά ο Βιτσέλ παίζει στην Κίνα και εντελώς ξαφνικά δεν έχει σημασία που παίζεις.

Από σήμερα, για μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα”, τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Het Nieuwsblad” ο “Νίντζα” και πρόσθεσε με νόημα αναφορικά με την αιτία του αποκλεισμού του: “Ο ομοσπονδιακός τεχνικός με ενημέρωσε πως δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα μόλις μία ώρα πριν την ανακοινώσει.

Είπε ότι τον Ιούνιο, στα άλλα ματς των προκριματικών, του φαινόταν πως δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος με το Βέλγιο. Όταν άκουσα εκείνη τη φράση ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

Όσο για την καθυστέρηση με την οποία υποτίθεται ότι εμφανίστηκα στη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Εσθονία, σε εμένα δεν είχε πει τίποτα αφού είχα αργήσει το πολύ ένα λεπτό. Περίμενα για 37 δευτερόλεπτα το ασανσέρ και έφτασα αργά αλλά συμβαίνει σε άλλους”.

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε για την επισημοποίηση της αποχώρησής του από την εθνική Βελγίου αφού λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:“Εάν υπάρχει κάτι επίσημο θα το ακούσετε από μένα… είμαι απογοητευμένος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ