aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΚΟΠ στην Εθνική Futsal και συνέχιση της συνεργασίας με τον...

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΚΟΠ στην Εθνική Futsal και συνέχιση της συνεργασίας με τον Άθω Στυλιανού

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας είχε το πρωί συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής Futsal Άθω Στυλιανού.

Ο κ. Κούμας συγχάρηκε τον κ. Στυλιανού για την πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής Futsal να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και του ζήτησε όπως μεταβιβάσει τα συγχαρητήρια του στους συνεργάτες του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ τόνισε πως το Futsal αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και πως, τέτοιες επιτυχίες βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τον κ. Στυλιανού, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στις επόμενες προκλήσεις που ακολουθούν.

Επίσης, συζητήθηκαν συγκεκριμένοι τρόποι για παροχή κινήτρων στις ομάδες, ούτως ώστε και η Εθνική Futsal να μπορεί να συνεχίσει να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στις υποχρεώσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ