aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τα παιδιά προσπάθησαν…»

Ο απολογισμός από το πρώτο φιλικό της Εθνικής Παίδων U-15 μέσα στο 2016 κατέγραψε χρήσιμα συμπεράσματα και όπως επισήμανε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μέσα από τέτοια δυνατά παιχνίδια το κέρδος είναι πολύπλευρο.

Οι νεαροί διεθνείς μας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με υψηλούς ρυθμούς κατάφεραν να ανταποκριθούν σε μεγάλο βαθμό στην αποστολή τους κόντρα στην Αυστρία.

Στο σημερινό 0-0 στο Παραλίμνι θα μπορούσε να φτάσουν και στη νίκη όμως είναι γεγονός πως στα τελευταία στάδια του αγώνα περάσαμε και δύσκολες στιγμές από την πίεση που έβαλαν οι Αυστριακοί.

Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι η εφαρμογή της νέας φιλοσοφίας που καθορίστηκε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η νέα προσπάθεια για αναδιοργάνωση των Εθνικών μας ομάδων σε όλα τα επίπεδα και η πρώτες ενδείξεις ήταν θετικές.

«Τα παιδιά προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος και έβγαλαν ψηλούς ρυθμούς σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε αρκετά πράγματα και σίγουρα μέσα από την πορεία της σκληρής δουλειάς μπορούμε να γίνουμε και καλύτεροι.

Έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδι της Πέμπτης και όταν θα κάνουμε τον τελικό απολογισμό θα δούμε πως προχωρούμε», ανέφερε μετά το σημερινό φινάλε ο προπονητής της Εθνικής μας Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου.

Οι διεθνείς μας θα προπονηθούν αύριο και την Πέμπτη στις 11:00πμ στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου θα αντιμετωπίσουν ξανά την Αυστρία και με το δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα.

Στο σημερινό φιλικό ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε δεκαεπτά συνολικά ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ