aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συντριβή για U19

Με ήττα άρχισε σήμερα τις υποχρεώσεις της η εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19. Στην πρεμιέρα που αφορούσε τον δεύτερο όμιλο, σε αγώνα που έγινε στην Αττάλεια, ηττήθηκε από την Ελβετία με 9-0. Οι νεαρές ποδοσφαιρίστριές μας έπαιξαν φιλότιμα, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου και φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Οι Ελβετίδες άνοιξαν το σκορ στο 5’ και στο 6΄ έγινε το 2-0. Στο 34’ και 43’ πέτυχαν άλλα δύο τέρματα και το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας προσπάθησε να βγει με περισσότερες απαιτήσεις στην επίθεση, όμως η δυνατή Ελβετία δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία της. Με τέρματα που σημειώθηναν στο 51’, 65’, 75’, 77’ και 90’ έφτασε στο 9-0.

ΚΥΠΡΟΣ: Κατσονούρη, Διονυσίου, Χρ. Μιχαήλ (69’ Νέστορος), Χαραλάμπους, Αντωνίου, Ευριπίδου, Χριστοφή (46’ Μακρή), Ζορζή, Μ. Αδάμου (80’ Χρυσοστόμου), Κ. Αδάμου (90’ Αστανιού), Ζαχαρία (46’ Καρασπύρου).

Επόμενος αντίπαλός μας στην προκριματική φάση είναι η Τουρκία στις 9 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ