aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυνέντευξη Τύπου και ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την Εθνική Κύπρου

Συνέντευξη Τύπου και ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την Εθνική Κύπρου

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 21:45 στο ΓΣΠ και στόχος της Κύπρου είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα στο νέο της ξεκίνημα με το νέο προπονητή, το Ραν Μπεν Σιμόν.

Μπορεί να έχουμε διανύσει περισσότερη από τη μισή διαδρομή στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ο βαθμολογικός απολογισμός της ομάδας μας δεν της δίνει βάσιμες ελπίδες για διάκριση, όμως, οι στόχοι και τα κίνητρα πάντα υπάρχουν, όταν πρόκειται για αγώνα της Εθνικής μας ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα για την Κύπρο περιλαμβάνει Συνέντευξη Τύπου στις 17:15 και στις 18:00 προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Εθνικής μας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με τη Βοσνία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιωργαλλίδης, Παναγή, Μιχαήλ, Μ. Δημητρίου, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης, Αντωνιάδης, Αβραάμ, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Νικολάου, Λαμπάν, Κάστανος, Μαρκάσα, Οικονομίδης, Αλεξάνδρου, Α. Κωνσταντίνου, Β. Παπαφώτης, Μακρής, Χαραλαμπίδης, Σωτηρίου και Μυτίδης.

Στην κλήση βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών. Θα είναι όμως στη διάθεση του Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με την Εσθονία την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ