aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συνεχίζουν και βλέπουν Ελλάδα

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μας είναι πάρα πολύ καλό και όλοι ευελπιστούν ότι στο Σαββατιάκο αγώνα η ομάδα μας, με οδηγό τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη Βοσνία, θα καταφέρει να προσθέσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στον απολογισμό της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Επόμενη προπόνηση, αύριο το απόγευμα και πάλι στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ. Από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής θα αποσυρθεί σε ξενοχοδείο μέχρι και τον αγώνα του Σαββάτου. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τις Βρυξέλλες αφού την Τρίτη 10 Οκτωβρίου η Κύπρος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με αντίπαλο το Βέλγιο. Ο αγώνας Κύπρος – Ελλάδα θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ