aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Με προπόνηση στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης “Αντώνης Καράς” συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του φιλικού αγώνα στη Σερβία στις 25 Μαΐου.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών μας έγινε την περασμένη Δευτέρα και θα ακολουθήσουν άλλες δύο προπονήσεις , πέραν της σημερινής, την Παρασκευή και το Σάββατο πριν από την αναχώρηση για τη Σερβία που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, πριν από την προπόνηση, στις 17:45, θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ από τον προπονητή της ομάδας μας Χριστάκη Χριστοφόρου και διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής για το φιλικό στη Σερβία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές (ως γνωστόν, μετά την προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμοί οι Μυτίδης και Ντόσσα Τζούνιορ):

ΑΕΚ: Βανσάν Λαμπάν, Ηλίας Χαραλάμπους, Νίκος Εγγλέζου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαϊφης

ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Μερκής, Ευστάθιος Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου

ΑΡΗΣ: Κύπρος Χριστόφορου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Νεόφυτος Μιχαήλ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή

WALSALL FC: Τζέισον Δημητρίου

FC INTER TURKU: Μάριος Νικολάου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ