aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων K15 μετά από τα φιλικά με Αυστρία

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων K15 μετά από τα φιλικά με Αυστρία

Μετά το διπλό φιλικό με την Αυστρία η Εθνική μας ομάδα Παίδων K15 συνεχίζει την προετοιμασία της την ερχόμενη εβδομάδα, ενόψει και των νέων φιλικών που θα δώσει εντός Μαρτίου με την Ιρλανδία στην Κύπρο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου μέσα από το διπλό φιλικό με τους Αυστριακούς, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και στον κατάλογο προστέθηκαν και κάποια νέα παιδιά για τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία: Δημήτρης Στυλιανίδης, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, Σπύρος Γεωργίου, Γιώργος Λουκά, Σέργιος Φενερίδης, Κωνσταντίνος Παττίχης, Μάριος Βαλιαντής, Ανδρέας Σάββα, Ανδρέας Αθανασίου, Κωνσταντίνος Κορομίας, Κωνσταντίνος Φασουλιώτης, Κωνσταντίνος Πική, Τίτος Προκοπίου, Φίλιππος Λοϊζίδης, Κυριάκος Χρυσομήλης, Θεόδωρος Κουτσού, Παντελής Γαβριήλ, Γρηγόρης Αντωνίου, Νικόλας Λάμπρου, Νικόλας Κυριακίδης, Δημήτρης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Βενιζέλος, Ανδρέας Ευαγγέλου, Ιωάννης Τσουτσούκη, Σάββας Χρυσοστόμου.

Οι προπονήσεις θα γίνουν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Κοινοτικό Στάδιο Λειβαδιών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 14:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 14:45 και προπόνηση 15:15- 16:45.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ