aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Με προπόνηση που θα γίνει στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» στις 16:45 συνεχίζεται σήμερα η προετομασία της Εθνικής Ελπίδων.

Η Εθνική μας θα φιλοξενήσει την Ολλανδία στο φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το σκηνικό, οι Ολλανδοί θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο μας.

Στο τελευταίο της παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη η Ολλανδία έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της με αντίπαλο την Τουρκία και βρίσκεται στους 11 βαθμούς. Η Τουρκία που βρίσκεται στους 10 βαθμούς, στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τη Σλοβακία που εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση με απολογισμό 18 βαθμούς.

Η Λευκορωσία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους 8 βαθμούς και ακολουθεί στην κατάταξη η Κύπρος με 4 βαθμούς. Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή». Θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ