aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Ουγγαρίας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Ουγγαρίας

Με προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού Λάρνακας συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ουγγαρία στην Κύπρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Άδωνης Νικολεττίδης, Κωνσταντίνος Χρίστου που αντικατέστησαν τους Γαβριήλ και Παυλίδη (αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού) αλλά και ο Αντόνιο Φώτη, που έφτασε από το εξωτερικό.

Μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική μας την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ΕΝ Παραλιμνίου στο Στάδιο Τάσος Μάρκου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή και θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα ενόψει Ουγγαρίας.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αυστρία (7/9).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ