aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣυγκινημένος για τον θρίαμβο επί της Τουρκίας

Συγκινημένος για τον θρίαμβο επί της Τουρκίας

Η Εθνική μας έφτασε σήμερα σε μια σπουδαία επιτυχία και με το νικηφόρο 2-1 πάνω στην Τουρκία πάτησε κορυφή στον όμιλο που συμμετέχουμε. «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Φτάσαμε στους έξι βαθμούς και είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Ήταν μια νίκη για τον τόπο μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα άτυχο γκολ και στα αποδυτήρια το πιστεύαμε ότι θα γύριζε το παιχνίδι.

Μάγκες: Η Κύπρος «πάτησε» τους Τούρκους! (video)

Τώρα έχουμε δύσκολη αποστολή με το Βέλγιο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές», δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Ανδρονίκου.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Καρώ δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος και περήφανος για αυτό που πετύχαμε σήμερα. Το πιστέψαμε και πανάξια το πετύχαμε».

Πρώτη συμμετοχή αήμερα στην Εθνική Ελπίδων για τον Ματίας Σπόλιαριτς που είχε εξαιρετική παρουσία. Η Εθνική μας θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Βέλγιο στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα. Μετά τη σημερινή επιτυχία η ομάδα μας σε τρεις αγώνες έφτασε στους έξι βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ